Bob Matson Motorcykel Konst Musmatta

99,00 kr
Kvantitet

Mått: 180 * 220 mm
Tjocklek: 3 mm

Material: icke-glansig tygyta / halkfritt svart gummiunderlägg
Förpackning: styckpackad i plastpåse

Vem är Bob Batson?
Bilen är Bob Matson´s bildspråk. Han skildrar bilen som upplevelser och låter våra drömmar spegla sig i den. Hans målarkonst närmar sig emellanåt den fotografiska exaktheten - men med målandets liv kvar. Trots att han är en tekniskt mycket skicklig konstnär är han ingen ytlig bildmakare. Ju mer man betraktar hans konstverk desto fler underfundigheter och festliga detaljer upptäcker man.

Han är en berättare i tiden och finns representerad på ett stort antal gallerier världen över. Han har haft utställningar på de mest skiftande ställen - allt ifrån världens första Drive-In Gallery arrangerat i ett P-hus i Karlskrona till internationella auto shows med 100.000-tals besökare.

Det har gjorts många nationella och internationella radio- och TV-program om Bob's konst. T ex har han i kinesisk TV under en längre direktsändning dekorerat en bil. Många kända företag har beställt Bob's tavlor, bland andra Volvo och Harley-Davidson. Han har även gjort en tavla av kungens privata AC Cobra speciellt beställd för den svenske kungen.

Bob har också dekorerat världens längsta SAAB och världens kortaste SAAB. Både utställda på internationella bilutställningar och omnämnda i Guiness rekordbok. Han planerar just nu att göra världens största Volvo. En PV-modell i tredubbel storlek tillverkad i svart diabas granit med en total vikt av 12 ton.

Bob´s tavlor är inte bara konstverk - de är händelser! Nu har du möjligt att köpa hans konst på presenter!

Giftoyo
MUS251A